TROUWAUTO'S

GEFELICITEERD,
JULLIE GAAN TROUWEN!

Jullie bruiloft zal één van de mooiste dagen uit jullie leven zijn, dat begrijpen wij als  geen ander. Jullie zien er prachtig uit en zijn omringt door alle mensen waar jullie van  houden. Het is een dag om nooit te vergeten en daarom verdienen jullie ook de mooiste  entree. Met één van onze exclusieve auto’s genieten jullie van jullie trouwdag. U kunt bij ons zelfs een gepersonaliseerde kentekenplaat bestellen, met bijvoorbeeld de trouwdatum.

HOE GAAN WE TE WERK?


Wij bieden een complete service naar wens. De offertes zijn vrijblijvend en op maat gemaakt, waardoor wij de kosten, voor jou als klant, lager kunnen houden! Wij leveren de auto op de gewenste datum en tijdstip af. Tijdens het officiële gedeelte kunnen we op gepaste afstand aanwezig zijn om de auto te begeleiden. Mocht je dit liever niet hebben is dat ook geen probleem. Wij nemen de auto weer over zodra deze niet meer noodzakelijk is. Hierdoor ontzorgen wij jullie over het vervoer. De borgsom is alleen noodzakelijk indien wij de auto zonder begeleiding bij jullie achterlaten.
ONZE TROUWAUTO'S

FERRARI 488 GTB ROSSO CORSA

Dit rode Italiaanse raspaardje is misschien wel het meest iconisch. De 488 GTB is voorzien van een 3.9 liter V8 met dubbele turbo. In 2015 door TopGear Magazine uitgeroepen tot Supercar van het jaar.

PORSCHE 718 BOXSTER GTS SPYDER

Een prachtige krijtwitte, comfortabele, maar toch zeer sportieve Porsche Carbriolet. De GTS uitvoering is voorzien van een Porsche sportuitlaat voor extra sound en beleving.

AUDI R8 SPYDER

Deze prachtige geheel in het Mythos Black, met Carbon Look sideblades, uitgevoerde R8 is voorzien van een zwarte soft top. De 5.2 liter V10 sprint in 3,6 seconden naar de 100 km/uur stopt uiteindelijk bij 318 km/u.

AUDI RS Q3

Deze Audi RS Q3 Sportback, uitgevoerd in "full black, blinkt uit door zijn kracht, snelheid en sportieve design. Onder de motorkap ligt de legendarische 5 cilinder 2.5 TFSI van Audi.
Let op: deze auto is niet voor de verhuur. Alleen te huur met chauffeur!

BMW Z4 ROADSTER

De BMX Z4 Roadster is een cabrio die rijplezier met comfort combineert. De Z4 is uitgevoerd in Alpinweiss, in combinatie met de kenmerkende, hoogglans zwarte M Sport velgen en een combinatie van carbon exterieur delen.

TARIEVEN

Voor alle auto’s geldt het volgende:

> Er is geen leeftijdsgrens voor het bruidspaar op het gebruik van de trouwauto.

> De verzekering van de trouwauto is € 50,-.

> Haal- en brengservice inbegrepen tot 150 km. Daarboven worden er extra kosten in rekening gebracht. In het weekend (zaterdag en zondag) wordt een extra toeslag berekend per kilometer. Op zaterdag € 0,50 per/km en op zondag € 0,75 per/km.

> Gebruik van de auto op de trouwdag zelf met onbeperkt aantal kilometers.

> Huur is exclusief brandstof, de auto wordt met volle tank bij u afgeleverd.

> De uiterlijke ophaaltijd is 21.00 uur, later mogelijk in overleg. Er wordt dan voor u een offerte op maat gemaakt.

> Onderstaande tarieven zijn alleen geldig bij het gebruik van de trouwauto door het bruidspaar zelf (in bezit van een rijbewijs).

> Bij afname van een dagdeel (4 uur), blijft een medewerker van DDC aanwezig (borg is dan niet noodzakelijk).

FERRARI 488 GTB
PORSCHE 718 BOXSTER
AUDI R8 SPYDER
BMW Z4 ROADSTER
DAG

Van brengen tot halen (incl. 150 km. haal/brengservice en alle kilometers)

Exclusief verzekering € 50,- en brandstof

€ 1.500

€ 1.050

€ 1.250

€ 900

DAG DEEL

5 Uur in gebruik (incl. 150 km. haal/brengservice en alle kilometers)

Exclusief verzekering € 50,- en brandstof

€ 950

€ 750

€ 850

€ 650

BORG

Alleen noodzakelijk bij huur van een hele dag

€ 2.000

€ 1.000

€ 1.500

€ 1.000

GRAAG BEZICHTIGEN?

 

Bezichtiging van onze auto’s en een persoonlijk gesprek is ten alle tijde mogelijk. We nemen ruim de tijd om jullie wensen in kaart te brengen en tips te geven. Neem telefonisch contact op voor het maken van een afspraak. Ook buiten reguliere openingstijden is het mogelijk een afspraak  met ons te maken.

 

 

PARTNERS